פריצת דיסק גב תחתון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

24/06/2011 | 16:09 | מאת: חייל שנפצע

שלוםם דוקטורר לפי mri שעשיתי אלו התשובותת... L3 L4 בלט דיסק דיפוזי קל.. L4 L5 בקע דיסק מרכזי ימני protruded שלוחץ על קדמת השק הדורלי ומצר אותו במידה בינונית לכדי כ- 0.6 ס''מ קוטר סגיטלי וכן משיק למוצא שורש L5.. L5 S1 ללא בלט, ארטרופטיה פצטרית ללא היצרות פורמינלית משמעותית.. לסיכוםם ד''ר אני סובלל מכאבי תופת ברגל ימיןן כבר 8 חודשיים עשיתי כבר את כל הטיפוליםם כולל זריקות אפידורליותת וכלוםם לא עזרר.. האם לדעתך אני צריךך ניתוחח?? ואיזהה ?? והאם אני יוכל לחזורר לשחק כדורגלל ???

שלום לחייל שנפצע אשמח ליעץ לך לאחר שאבדוק אותך ואת ההדמיה שלך.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה