היצרות עמוד השדרה פלטי דיסק ועוד

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

12/10/2018 | 10:30 | מאת: ח'אלד

אנוכי סובל מזה כמה שנים מכאבי גב עליון ותחתון והיצרות תעלת ע. ש.לחץ מרכזי צווארי וגב תחתון בלתי נסבלים והומלץ לעשות ניתוח עשית פעמיים mri ובדיקות ct לאחרונה הלחץ על שורש עצבי חזק בצוואר המקרין כאב חזק לכתף ויד ימין הדומיננטית . ראיתי תוכנית שלך בתוכנית קרסו והתרשמתי מאוד מהשיטה לניתוח שאנוכי הייתי חושש ממנו . האם כמבוטח כללית מושלם ופלטינום יכול לקבל טיפול אצל כבודו מ-א עד ת .ולעבור ניתוח כי הזמן לא עובד לטובתי הכאבים מחמירים ! ומשבש שגרת חיים בברכה ח'אלד מחאמיד

שלום, אשמח לנסות לסייע, עליך לקבוע תור במרפאתי 0733700700 , מקבל כללית מושלם, מכבי הסדר, כל חברות ביטוח. להגיע עם דיסקים עדכניים !

12/10/2018 | 14:25 | מאת: ח'אלד

חן חן על תשובתך המהירה . איצור קשר בהקדם. ח'אלד

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה