כאבי צאוור ורגליים...

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

21/06/2011 | 13:34 | מאת: גלי

שלום.אני בחורה בת 44 מזה יומיים תחושת קוצר נשימה.לא ממלאה מספיק אוויר.משתפר כשנושמת דרך הפה.מדי פעם תחושת מועקה בביל"ז.מחמיר במאמץ משתפר במנוחה.משתנה בשינוי תנוחה.שוללת סטרס נפשי משמעותי. אני לא מעשנת.ללא שומנים בדם.נוטלת אספירין. הרופא הפנתה אותי לקרדיולוג.לשם בדיקת מאמץ ואקו לב. מצטערת על המלל הרב רציתי שתבין את הרקע שלי פחות או יותר. שאלתי היא:נמצא אצלי גודש ורידי צוואר קל.האם זה משמעותי ומה זה מרמז? והאם בגלל זה כשאני מזיזה את הראש מרגישה כאב וקושי בצוור.אותו הדבר גם בשוקיים בצקת דו"צ קלה.האם זה שייך לחולשת הרגליים? לפי מה שקראתי זה יכול לרמז על בעיות לב.האם זה כך? אודה לך מאווד אם אם אפשר לקבל כוון.תודה גלי.

גלי שלום, נראה ששאלתך צריכה להיות מופנית לפורום רפואה פנימית.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה