נימול ברגל

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

02/06/2011 | 22:36 | מאת: רחל נ.

שלום רב, ברצוני לשאול על תופעת נימול ברגל שמאל, מעל ומתחת לברך, ובנוסף כאבים מעל עצם הזנב שמופיעים לאחר ישיבה זמן מה. בבדיקת סי-טי לפני פחות משנה אובחן אצלי בלט דיסק קל לאחור ולחץ קל על מוצא השורש מימין בחוליות אל3 ואל4; בלט הקפי קל של דיסק, לחץ על השק ועל מוצא השורשים באל4 ואל5; ובלט דיסק לאחור ולחץ קל על השק ווהצרות מוצא השורשים באל5 ואס 1. האם הנימול והכאבים נובעים מהבעיות הללו שבגב? האם זה יכול להביא גם לבריחת שתן? אודה לך מאוד על תשובתך, מקווה שזה יהיה במהרה, אם אפשר... בברכה ובתודה, רחל

רחל שלום, לא אוכל להשיב על שאלתך מבלי לראות אתהבדיקה בעצמי ולבדוק אותך. על פניו- ממצאים אלו לא מסבירים בריחת שתן- אם יש....

05/06/2011 | 11:44 | מאת: רחל נ.

תודה, ד"ר מרום. אך מה לגבי תופעת הנימול ברגל שמאל? האם היא אכן מתאימה לאבחנה? ושוב תודה, רחל

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה