כאבים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

24/05/2011 | 06:58 | מאת: נעמה

שלום רב, בת 29 לפני כשנה וחצי תאונת דרכים (רכב נכנס בי מאחור) במהלכן כאבי צוואר מידי פעם עד לפני כחודשיים שנתפס הצוואר והגב ובקושי שהצלחתי לדרוך על רגל שמאל עד היום סובלת מכאבים בגב תחתון ורגל שמאל לסירוגין וכאבי צוואר ויד שמאל בעיקר ומתקשה בישיבה ממושכת. ברנטגן: ע"ש צווארי שינויים ניווניים קלים של C6 ,ע"ש מותני-סקוליאוזיס ימני קל ב CT: ע"ש מותני בלט דיסק דיפוזי קל ביותר, ללא לחץ על השק מבנה גרמי: מוקד סקלרוטי בפדיקל הימני של L3 ,ייתכן אי עצם . במיפוי עצמות: בפיענוח היה רשום כי אין ממצא פתולוגי ורופא לא באופן פורמלי שראה את הדיסק אמר שיש קליטה מוגברת באמצע הגב בחוליות D1-D5 אודה להסבר הממצאים ומה יכול לגרום לכאבים? אשמח להסבר הממצאים והאם הם מסבירים את הכאבים

נעמה שלום, \היות ולא ניתן לנחש או לעשות אבחנות ללא בדיקה, אשמח לעזור לך לאחר בדיקה. ד"ר ליאור מרום, שד' מוריה 40 חיפה 04-8104646

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה