תוצאות אמ.אר.אי צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

17/05/2011 | 14:50 | מאת: ליטל

עקב כאבים בצוואר וביד שמאל מעל שנה עשיתי בדיקת MRI שתוצאותיה: שינויים ניווניים במרווחים הבין חולייתיים ובמפרקים הבין חולייתיים. במרווח C4-C5 בלט דיסק מרכזי דיפוזי עם לחץ על השק הדורלי. במרווח C5-C6 בלט דיסק מרכזי דיפוזי עם לחץ על השק. במרווח C6-C7 בלט דיסק מרכזי עם לחץ על השק הדורלי. במרווח C7-D1 בלט דיסק מרכזי ויותר משמאל עם לחץ על השק ועל השורש משמאל הדורלי. מה זה בעצם שק דורלי? מה הכוונה שיש עליו לחץ? האם הלחץ הזה יכול להיות הגורם לכאבים? מה הכוונה לחץ על שורש שמאל? האם גלי רדיו יכול להיות טי]ול מתאים? האם אפשר לעבור טיפול כזה גם בתחילת הריון? תודה מראש

ליטל שלום שק דורלי הוא השק שהוא מאוגדים כל העצבים שיורדים מהמח דרך הצוואר ולכוון עמוד שדרה מתני. לחץ- משמעותו לחץ! לא יכול לענות ללא בדיקת הMRI בעצמי ובדיקתך אין התווית נגד להריון

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה