פענוח MRI שעשיתי ליפני החלטה ניתוחית

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

25/01/2017 | 13:57 | מאת: חיים

שלום רב עשיתי MRI ליפני החלטה ניתוחית שאלתי באופן כללי מה משמעות של תוצאות הבדיקה, והאם זה מסביר את הכאבים החזקים שיש לי בגב העליון ובאזור הידיים בתודה מראש C5-C6 מודגם בקע דיסקלי פארצנטרלי ימני מלווה בלחץ על השק ועל חלקו הימני של החוט לא נצפית הצרות משמעותית של התעלה הספניאלית או התעלות הנוירופרמנליות C6-C7 דיסק אוסטאופיט קומפלקס אחורי אשר נוטה לאזור הסב ארטיקולרי מלווה בלחץ קל על השק ועל החוט,ללא הצרות משמעותית של התעלה הספניאלית מודגמת הצרות מתונה של התעלה הנורפרומנלית השמאלית

איני יודע אם זה מסביר היות ולא בדקתי אותך ולא ראיתי את ההדמיה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה