4014 -8 נצרת

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

26/04/2011 | 16:13 | מאת: אברהים

המשך הודעה קודמת L3 L4 אנולוס שטוח היפרטרופיה של ליגמנטה פלאבה עם היצרות משנית מתונה של התעלה L4-L5 שינויים ניווניים בולטים בדיסק הבינ חולייתי זיזים קדמיים שינויים ניווניים מטיפוס מודיק 1 בלוחיות השכנות אי סדירות של שטח הפנים של הלוחיות השכנות מודגם בלט דיסקלי אחורי רחב עם לחץ על השק התקלי ועל השורשים L5 בתעלה כמו כן מודגמת היפרטרופיה של ליגמנטה פלאבה עם לחץ של השק התקלי מאחור והיצרות התעלה L5-S1 מודגמת סקרליזציה דו צדדית דיסק וסטיגיאלי ללא בלט מוצע לי לבצע זריקה אפידורלית האם זה עוזר וזה פתרון ?.והאם המצב הוא חמור ? והאם קיים פתרון לבעיה ? תודה על תשובתך

אשמח ליעץ לך לאחר שאביט בעצמי על בדיקת ה MRI הפורום לא נועד לפתור בעיות פרטיות במקום יעוץ !!!

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה