פריצת דיסק צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

09/04/2011 | 00:07 | מאת: נטע

שלום, לפני כחודשיים התחילו לי כאבים חזקים ביד ימין ואם הזמן היד התחילה להירדם ולהיות חלשה, אחרי צילום ct וביקור אצל אורטופד הבינו שיש לי בקע דיסק גדול מאוד בגובה c5 c6, שלחו אותי ל - mri והמליצו לי על ניתוח, בינתיים אני מטופלת אצל כירופרקט שמאוד הקל לי על הכאבים ואפילו היד חזרה לעצמה אך בימים האחרונים לאחר שהרגשתי הקלה התחילו לי כאבי ראש לכיוון הצוואר והחלו לי כאבים לאורך העמוד שידרה על אמצע הגב ויד שמאל מתחילה להירדם מידי פעם אבל ללא כאבים.יש לי ממה להילחץ ולעשות ניתוח כמו שהמליצו לי או שיש אופציות אחרות? תודה רבה.

תשובה ויעוץ לא באופן וירטואלי- הלוא קבלת יעוץ לאחר שבדקו אותך ???

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה