ניתוח קיבוע חוליות בעוד מספר ימים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

31/03/2011 | 13:46 | מאת: רעות

לד"ר שלום, אני לאחר 2 ניתוחים לקבוע חוליות צוואריות בשנת 1995 ו-2001 לאחר תאונת דרכים בה נפרצו לי 7 חוליות. נותחו 6 חוליות בהצלחה. בחודשיים האחרונים אני סובלת מכאבים צוואריים המשליכים ליד ימין וגורמים לכאב ולאי תפקוד היד ומידי פעם כאבים ברגל שמאל. רופא מומחה שאני סומכת עליו מאוד המליץ לי על ניתוח נוסף. הממצאים ב-mri אומרים "בגובה c6-c7 מודגם בלט דיסק שמאלי הלוחץ על השק הדוראלי ועל השורש". האם מומלץ ניתוח? האם אין בניתוח שלישי סכנת שיתוק או כלשהי מעבר לסכנות הרגילות הכרוכות בכל ניתוח? אני במתח רב. ונאמר לי שההתאוששות מהירה מאוד כי הטכניקות כיום חדישות. תודה מראש

האם את רצינית בשאלתך?? נראה לך הגיוני שתקבלי ממישהו המלצה על ביצוע ניתוח מבלי שנבדקת ??

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה