פיענוח c.t.

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

23/03/2011 | 17:36 | מאת: אורלי

בעקבות תאונת דרכים שעברתי לפני כחודש וחצי נפגעתי ע"י רכב ישירות בגב תחתון. יש לי כאבי תופת ואינני יכולה לשבת מעוצמת כאבים בעצם הזנב בעיקר. בבדיקת c.t. נמצא: L1-L2 מבנה גרמי תקין ורוחב תקין שך תעלת השדרה. L2-L3 היצרות המרווח בלט דיסק לאחור ולשמאל לחץ על השק היצרות מוצא השורשים בעיקר משמאל. L3-L4 היצרות המרווח בלט דיסק לאחור לחץ קל על השק ועל מוצא השורש משמאל. L4-K5 ספונדילוליזיס. ליסתזיס קדמי קל. בלטדיסק ובלט גרמי לאחור עם היצרות התעלה ומוצא השורשים. L5-S1 היצרות המרווח. בלט גרמי לימין, לחץ על מוצא השורש מימין. כמו כן יש לי אבים עזים בחיבור רגל שמאל לאגן. עלי לציין כי מעולם עד לתאונה לא סבלתי מכאבי גב. אודה על תשובתכם.

תזדקק לבדיקה פורמלית רפואית ולא להסתמך על "ניתוח" אינטרנטי.

24/03/2011 | 09:17 | מאת: אורלי

רציתי להבין מה זה המילים : בלט דיסק ובלט גרמי. מה פרושם. תודה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה