כאב בגב התחתון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

10/03/2011 | 17:15 | מאת: מוריס

שלום רב, אני בן 73 מאוד סובל לאחרונה בכאב בגב התחתון .בבדיקת CT קיבלתי את התוצאות -L1-L2הצרות המרווח בלט קל של דיסק לאחור לחץ קל על מוצא השורשים. L2-L3הצרות המרווח בלט דיסק ובלט גרמי לאחור,לחץ על השק ומוצא השורשים. L4-L5מיבנה גרמי תקין בלט דיסק מרכזי לחץ על השק הצרות התעלה ומוצא השורשים. L5-S1הצרות המרווח שינוי ניווי בפאצטות בלט דיסק לאחור עם חלץ על מוצא השורשים. מבקש לדעת עם אפשר להקל לי על הכאביים.אני לא סובל משום מחלה כרונית. תודה מראש מוריס

אשמח ליעץ לך על דרכי טיפול לא באופן וירטואלי, הפורום לא מחליף יעוץ.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה