ריח רע מהפות בעת קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

10/08/2009 | 11:58 | מאת: דנה

היי ד"ר. בעת קיום יחסי מין, לעיתים תכופות יש לי ריח רע מאיזור הנרתיק, וזה גורם לי לאי נוחות. זה קורה רק בעת קיום יחסי המין, בדרך כלל אין לי ריח רע. ואני מתקלחת לפני יחסי המין. לעיתים קורה שכשאני חוזרת מהעבודה אני מריחה ממגן התחתון שלי ריח נוראי גם. בלתי נסבל. אני מקפידה על הגיינה, מקלחות,ואף השתמשתי עד לא מכבר בנוזל לשטיפה אינטימית. רציתי לדעת מדוע זה קורה ואיך אפשר לטפל בכך?

עשי תרבית נרתיקית לשלילת גורם זיהומי. אם תקינה יכול להיות חוסר איזון בין החיידקים הטובים לרעים. החדירי כמוסות פרוביוטיקה לנרתיק לשבוע או עשי שטיפות נרתיקיות עם כף חומץ תפוחים על כוס מים 3 פעמים בשבוע.

01/04/2011 | 03:26 | מאת: מיואשת

גם אני סובלת בדיוק מאותה הבעיה... עשיתי את כל הבדיקות האפשריות... פאפ, תרבית, בדיקת שתן וכל הבדיקות יצאו תקינות!!! בארבעת החודשים האחרונים אני מקפידה לקחת כמוסה פרוביוטית ביום (דרך הפה)... מה זאת אומרת להחדיר כמוסות פרוביוטיקה לנרתיק? איך? אני כבר מיואשת

03/09/2022 | 09:01 | מאת: אנונימי

מהניסיון של אישתי ושלי, ריח רע מהפות היה קשור לכלמידיה**** כשגילינו שיש לנו, ולקחנו אנטיביוטיקה, הריח הרע מהפות – נעלם!!

06/12/2022 | 20:37 | מאת: רינה

זה אומר שאחד משניכם בגד. איך חשבתם שנדבקתם במחלות מין?

07/12/2022 | 11:00 | מאת: דר ליאורה אברמוב

יש חיידקי נרתיק שלעתים מתרבים ומאופי ים בריח רע פני לבדיקת רופא נשים הטיפול הוא מקומי בהתאם

13/07/2023 | 09:20 | מאת: יוני

מה זה אופי ים , זה סוג של זיהום ?

11/02/2024 | 00:47 | מאת: אנונימית

אובחנתי עם פפילומה. שאר הבדיקות תקינות אבל עדיין יש לי ריח של דגים אחרי קיום יחסים. האם יש קשר בין השניים?

11/02/2024 | 10:04 | מאת: דר ליאורה אברמוב

אין קשר בין הדברים ריח של דגים מאפיין זהום נרתיקי של חיידק בשם גרדנרלה וניתן לטפל בו בעזרת אנטיביוטיקה מקומית לנרתיק\ פני לרופא הנשים שלך

19/02/2024 | 22:46 | מאת: אנונימית

ואיך בעצם מאבחנים את קיומו של החיידק הזה? ושאלה שניה- האם גם אני וגם בן זוגי נצטרך לקבל את האנטיביוטיקה הזו?

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים