ויפאקס ומיניות

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

25/10/2016 | 15:34 | מאת: נורית

שלום רב אני נוטלת תרופות נגד דיכאון/חרדה ( לוסטרל,ציפרלקס,ויפאקס),מזה כעשר שנים ולא מצליחה להגיע לאורגזמה בכלל. לא בעת קיום יחסי מין(מה שלא הצלחתי אף פעם...) ולא באופן עצמאי... האם הקשר הזה בין תרופות מהסוג הזה ובין היכולת להגיע לאורגזמה מוכר וידוע? לא מצליחה למצוא חומר על כך באף מקום.... תודה מראש

בהחלט קשור לתרופות. לוסטל וציפרלקס הם ממשפחת SSRI שידועה כמעכבת אורגזמה. הויאפקס פחות משפיע כי הוא ממשפחת SNRI אין לי ספק שהשילוב של שלושתם מונע ממך להגיע לאורגזמה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים