למרים ברנר+++++......

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

29/07/2016 | 19:12 | מאת: התייאשתי

בהמשך לתשובתך אני יודעת מה מקור החרדה. בדיוק כפי שכתבת יש גברים שמסתכלים כאובייקט מיני או לא עדינים או מתעוררים ומרשים לעצמם במהלך הדייט. לי היו רק כאלו מאז ומתמיד מה שגרם להתכנסות. כמובן שיש לי גם ביטחון עצמי נמוך בקשר למראה שלי או למיניות שלי ופחד מדחייה. למרות שבדייטים זה נראה שהם מעוניינים ואני לא דוחה גם מן הסתם קשה לתת אמון בבחורים כאלו. מאחר וזה כל מה שידעתי הבנתי שככה זה עם גברים ואני לא מסוגלת ולא יכולה להשתנות ולתת להם לגעת בי סברתי שמשהו דפוק בי ולא העזתי יותר ושכבר שכחתי וניסיתי שוב, זה חזר על עצמו. כשאת צעירה את יכולה להיות בררנית ודעתנית אך ככל שהזמן עוסר ואת ללא זוגיות מסתכלים עלייך כעוף מוזר והביטחון העצמי גם יורד וחוסר ניסיון ובושה וזה מעגל. אני צריכה עזרה באיך למצוא בחורים אחרים איך להתנהג איתם. וגם החשק לרצות ירד לי יש בנות שכל הזמן יוצאות ובדייטים ולא מתייאשות אצלי יש הרגשה שתמיד יוותרו עליי ולמה להתאמץ.. הבעיה שאני מרגישה פתאום בדידות ומצד שני יש את הפחד מהמגע הזה.

שלום רב ניכר שאת מאוד סובלת , האם היית בעבר בטיפול? כל מה שאת כותבת מחזק את ההמלצה שלי לפנות לטיפול למטפל(ת) מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט"ם. זה נכון שככל שעובר הזמן קשה יותר לצאת מכל המעגלים הסגורים של חרדה-אכזבה- המנעות אבל בהחלט אפשרי בטיפול

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים