כאבי חדירה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

17/10/2015 | 20:36 | מאת: חן ח

שלום רב. אני בת 25, כאשר אני מקיימת יחסי מין עם בן זוגי תמיד כואב לי. אני מרגישה לא משוחררת באיבר המין מה שמגביר את הכאבים בחדירה. לעיתים גם גורם לי לשריפה, אי נוחות וכאבים. מה שמקשה עליי לקיים יחסי צין ובאמת להינות מזה. כבר לא נעים לי לאכזב את בן זוגי. אני תמיד מבקשת ממנו להיות עדין איתי. לעיתים הוא עדין ולפעמים לא ואז גורם לי לכאב ואי נוחות במשך אפילו יומיים לאחר קיום היחסים. איך אוכל לטפל בכך ולהשתפר? יש מה לעשות עם זה? האם זה אך ורק בגלל שאני בחורה עדינה? אשמח לתשובתך. שבוע טוב. תודה רבה.

19/10/2015 | 18:16 | מאת: יעל

קוראים לזה וגינימוס... תקראי על זה באינטרנט טיפול של סקסולוג יכול לעזור וגם אימון רצפת האגן.

יכול להיות שיש לך בעיה של כווץ שרירי רצפת אגן דבר שנקרא וגיניזמוסב כשהטיפול בזה הוא מרחיבים נרתיקיים או פיזיותרפיה של רצפת אגן אפשרות אחרת היא שאת סובלת מוסטיבוליטיס שזו תגובה כאב עצבי בפתח הנרתיק הגורמת לכאבים ולתגובה של התכווצות כתוצאה מהכאב. פני קודם כל לרופא נשים לברר אם יש לך וסטיבוליטיס יש טיפול לזה!

21/10/2015 | 17:39 | מאת: מורן

גם לי

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים