מחזור חודשי-דיכאון נשירת שיער כאבים מגרנת בחילות

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

03/11/2020 | 09:18 | מאת: שבות

שלום, רציתי לשאול למה מחזור חודשי גורם לעצבות ודיכאון לפעמים ממש קשה? האם זה אומר כשאהיה בהריון גם ארגיש כך או שיהיה לי דכאון אחרי לידה? האם יש דרך למנוע את זה? חוץ מהבחינה הנפשית יש לי גם תמיד נשירת שיער קלה, כאב בטן כל המחזור, בחילות ומגרנות. האם כדאי להפסיק את המחזור ע"י גלולות? או שזה דווקא יעשה לי תחושות מקובעות של מצב רוח ומגרנה? תודה

את מתארת תסמונת קדם וסתית שקשורה בשינויי מצב רוח ומיגרנות הקשורים להורמונים לפני המחזור. כדאי להתיעץ עם רופא הנשים שלך לגבי טיפול מתאים. אפשר עם גלולות ואפשר עם תרופות ואפשר גם דרך רפואה משלימה כמו דיקו סיני להשתלש על התופעות. אי אפשר להסיק מזה איך תרגיש בהריון או לאחר הלידה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים