בעיה הזויה לפני מחזור.

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

07/05/2020 | 23:02 | מאת: יעל

שלום, סבלתי בגילאי ה-30 מכאבי ברכיים. עשו לי מיפוי עצמות, פיזיותרפיה וכו' כלום. סבלתי שנים ובמחזור הכאב היה מתחזק. איכשהו הכאב עבר לאט זה היה כאב מכרסם ואח"כ שורף ממש בפיקה של הברך. היום שמתי לב שרק לפני מחזור חוזר לי הכאב הזה. יש לציין שיש לי טראומה מזה כי ממש לא הייתי יכולה לדרוך על הרגל ולא היה ניתן למנוע את הכאב ען אדגויל אתופן וכו'. אתמול שוב ממש כאב לי בברכיים ובלילה בקושי נרדמתי. זה כאילו מקבלי מכה מהשולחן בפיקה של הברך. היום קיבלתי מחזור והכאב עבר. האם יש קשר בין הורמונים לכאב הזה? האם יש חוסר תזונתי? לא כל כך הבנתי מה הקשר למפרק הברך ולמחזור חודשי. תודה

הי יעל מוכרחה להודות שאף פעם לא שמעתי על קשר שכזההדבר היחידה שיכולה לחשוב עליו זה שלפני מחזור יש גודש באגן ואולי כתוצאה מזה לחץ על עצב המקרין לאזור הברך הייתי עושה MRI של האגן לפני מחזור כשאת בשיא הכאבים וברור של עמוד שדרה תחתון

10/05/2020 | 00:39 | מאת: יעל

תודה רבה ד"ר. אני יודעת שזה מוזר. אני גם הרגשתי עייפות בכל הגוף... עכשיו היום השני למחזור הכל עבר..

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים