שאלה לד"ר ליאורה- אסטרוגן

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

04/05/2019 | 09:51 | מאת: רומי

שלום, רציתי לשאול שאלה על אסטרוגן. האם בחלב פרה יש אסטרוגן שמשפיע על הגוף? בגדול יש שמועות לכאן ולכאן בעבר רופאת משפ' שלי אמרה שלא. אבל נמצא לי לי פוליפ ברחם ופתאום אמרה שכן. אני שותה טונות של חלב עם נס קפה וקצת קשה לי להיגמל מזה.( מכורה) . בעבר הייתי קצת בתת משקל והייתי שותה כוסות מלאות של חלב כיום משתדלת שיהיה יותר מים ועדיין אני שותה יותר מליטר ביום. גם במשפ' יש סרטן השד אומנם לא תלוי אסטרוגן. ובאמת מעניין אותי עד כמה אסטרוגן ממזון משפיע על הגוף. תודה

לא נראה לי שיש רמות של אסטרוגן בחלב במינונים כאלה גבוהים שישפיעו על התפתחות פוליפ ברחם. אני על כל פנים לא שמעתי על זה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים