פחד ממין דחייה zzzzzz

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

01/08/2017 | 23:21 | מאת: לא חשוב :)

שלום, אני לא יודעת אבל אולי זו הבעיה שלי. והיא ממש קשה כי נמנעתי מניסיונות ואפילו נמנעתי מקשר. פשוט חבר= מין. אני לא גדלתי בסביבה דתית. אין עוד אחים בבית כך שאולי אראה איך אחרים מתנהגים.. הזוגיות בין ההורים לא הייתה טובה הם פרודים לא הייתה אף פעם אהבה חיבוק צחוק בינהם למרות שאמא מנסה ליפיף את זה כשאני מתעמת איתה. אני לא זוכרת שקיבלתי חינוך שמרני אבל שמעתי שאומרים לאימי שהיא שמרנית.. האם אפשר ל הפוך לאדם שמרני באופן בלתי מודע בגלל ההורים? אני יודעת שמגיל מאוד צעיר בי"ס יסודי היא הזהירה אותי מגברים. כשהייתי בת 15-16 היא ממש מנעה יחד עם אמא של חברתי שנצא למועדונים ( מה שעושים כולם) ואחי המון שכנועים בגלאי סוף תיכון וצבא היו שתיהן מגבילות אותונו בייחוד בגלל אמה לחזור עד שעה 12 בלילה. כמה שזה נשמע פתאטי. כשהייתי יוצאת עם מישהו או בכלל היא לא הייתה ישנה ונשארת ערה כל הלילה. וסליחה על המגילה אבל ניסיתי להעביר לך שהמסר זה תמיד היה תזהרי! וזה בעצם תזהרי גם מהלילה. אני הייתי ביישנית ומופנמת מכל מיני סיבות אך משכתי אליי המון תשומת לב ותמיד שהתחילו איתי סרבתי. לא יודעת אפילו להסביר לך למה חלק מהפעמים כי לא הרגשתי צורך בזוגיות וחלק כי אני לא אוהבת את גופי בהמשך זה גם היה בגלל מצב הרוח שלי בגלל הבית אז הרגשתי שאין טעם להכניס מישהו לבעיות שלי. אני גם תמיד פחדתי מה ההורים יגידו אם אביא מישהו הביתה כי הם דיי חטטנים. למשל פעם נסעתי לידיד שלי שקנה דירה ובכלל יש לו בת זוג והוא היה כמו אחי וההורים הכירו אותו והיא עדיין הייתה מתקשרת לדעת איפה ומתי אני באה והרי ברור שאני אצלו והוא יחזיר אותי.. מנסה לומר שאין פרטיות.. מתנצלת שכתבתי לך הרבה אבל את חושבת שזה נקרא שמרנות?

שלום רב לפי מה שאת מתארת יש לך הסטוריה ורקע שיכולים לעודד המנעות ממין ומקשר אינטימי.אנחנו מטפלים בבעיות כאלה כל הזמן, יכול להיות שיש שילוב של גורמים, לא רק שמרנות. תפני לאבחון וטיפול למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים