הימנעות מזוגיות ופחד מגברים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

22/02/2017 | 19:46 | מאת: למרים ברנר

שלום מרים, עברתי בדיוק את מה שהבחורה הזו מתארת בצעירותי וכך יצא מצב של הימנעות מלצאת עם בחורים כי נוגעים בי בדייטים. מעבר לזה שכל הזמן מציקים לי ברחוב ולא דווקא מתחילים איתי בנעימות. ואני מקנאה בכל הבנות שהיה להן את המישהו הזה שידאג להן. אני כבר בת 39 בלי זוגיות יודעת שפיספסתי את הרכבת אבל גם לאחרונה מישהו החל לגעת בי בעבודה ומסתבר שהוא טיפוס כזה וגם גבר שיצאתי איתו לדייט דיבר על החזה שלי שהוא קטן אז קמתי והלכתי . מה לא בסדר בי? בניגוד לבחורה אני רק גינס וטי שרט. למה הם עושים את זה לנו? גברים מטרידים אותי ונוגעים בי כרצונם ללא הפסקה, אני אשמה? ליה בת 19 | כתבה את השאלה ב-16/03/15 שלום לכולם קוראים לי ליה ואני בת 19 וחצי, אני רוצה לדבר על שתי דברים ודבר ראשון זה שאני מאוד חוששת מגברים,אני כול הזמן מוטרדת מינית, וקשה לי עם זה מאוד, ובמקום שאנשים יתמכו בי כשאני מספרת את זה לרוב הם טעונים שזה אשמתי שמטרידים אותי ככה ואני לא מבינה איפה אני פה אשמה? אני לא שמה לא מחשופים, לא עקבים, אבל מה שכן הכי חושפני שלי זה חצאיות, אני אוהבת מאוד חצאיות ולא מוכנה לוותר על ללבוש אותם בגלל אנשים רעים, אני לא צודקת בזה?, אני רואה הרבה בנות שהולכות עם מכנסיים מאוד קצרים עקביים עם שמלות ומחשופים ואני חושבת שאני עוד ''צנועה'' לשאר הבנות והופכים אותי לממש זונה שאין כמוה, היה תקופה שבאמת הגזמתי והלכתי עם חצאיות יותר מיידי קצרות אבל אני באמת לוקחת לתשומת ליבי ומנסה ללבוש את זה כמה שפחות למרות שעוד פעם גם אם אני הולכת עם חצאית קצרה מאוד יש לגברים זכות לגעת בי כרצונם? אני באמת לא מבינה את זה, ואני רוצה להגיד עוד משהו שהרבה פעמיים הייתי במראה לא משהו בכלל ועדיין הטרידו אותי, יצאתי מהבית כמה פעמיים למשל עם בגדים שנחשבים ''מוזרים'' ומגניבים ולפעמיים גם בלי איפור וחשבתי שלא יקרה כלום וקרה בכל זאת אחד אמר לי '' אוי מה הייתי עושה לך '' או שאחד נגע לי ביד ובכתף ואפילו ניסו לנשק אותי בלי שרציתי, התחילו איתי כבר בכול טווח הגילאים האפשרי 19-50 אפילו נותנים לי דברים חינם ואני באמת לא מבינה למה, הלכתי לאיזה מכולת והמוכר שמה התחיל איתי ואמר לי אם אני אחזור לכאן שוב ואז הציע לתת לי מסטיקים חינם אותו דבר קרה באוטובוס שהעלו אותי חינם, העלו אותי למונית חינם, ועוד כמה דברים שנתנו לי חינם ואני באמת לא מבינה למה והרבה אנשים הפחידו אותי ואמרו לי שאם מתחילים איתי כל כך הרבה אז זה אולי בגלל שאני מכוערת כי עם יפות לא יתחילו בגלל חשש של דחייה ובנוסף לכול המצוקה שלי שגברים מתנהגים אלי ככה אני מרגישה גם שבנות מקנאות בי ומנסות להוריד לי את הביטחון, אני אביא עוד משהו שקרה לי לפני שבוע, בן אדם מבוגר בערך בן 45 התחיל איתי ואמר לי אם אני רוצה לבוא איתו למסעדה אמרתי לו לא תודה ושיש לי חבר והוא אמר לי נו מה אכפת לך תבואי אני יביא לך 200 שקל אמרתי לו לא ודיי והוא המשיך והמשיך לחפור ואמר נו זה 200 שקל מה אכפת לך לבוא, ועכשיו אמרו לי שזה כי אני נראית זונה וזה מאוד מאוד פגע בי אני מרגישה במצוקה נפשית שאף אחד לא מבין אותי, וזה לא רק במילים או במעשים זה גם במבטים בנשיקות באוויר ששולחים לי, זה הגיע למצב הזוי ביותר שכשאני יוצאת מהבית מתחילים איתי בין 2 ל15 אנשים שונים בכול הגילאים ובבקשה אל תחשבו פה שאני מגזימה או ממציאה אני ממש לא יודעת כבר מה לעשות עם עצמי אשמח לייעוץ אשמח גם לביקורת כנה שתגידו לי אם זה אכן אשמתי או לא.

שלום לך, את לא אשמה בהתנהגות של הגברים המטרידים, את אחראית לשים להם גבולות בצורה תקיפה וברורה. את אחראית לשמור על עצמך ואם מישהו נוגע בך בניגוד לרצונך או מדבר על החזה שלך תתלונני עליו.בכל מקום עבודה יש נציגה לתלונות על הטרדה מינית. אם את חושבת שיש לך קושי והמנעות מיצירת קשר זוגי אינטימי,תפני לטיפול, את יכולה לבנות את חייך גם בגיל שלך

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים