הסתידות בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

17/02/2010 | 13:00 | מאת: נורית

אני רציתי לברר על טיפול שמתאים להסתידות בכתף..ודלקת..כרגע אני עושה פיזיותרפיה ולוקחת כדור ברוקסין..שלא עוזר משהו..התחלתי עם דיקור וטווינה שחשבתי שזה עוזר..אזל הפיזיותרפיסט עשה לי דיקור פעם שנייה וראיתי כוכבים..מי שעשה לי את הטווינה לדעתי אולי מבין יותר.מה ששמעתי שגלי הלם עוזרים מאוד אבל אין לי מושג אם אפשר במסגרת הכללית לעשות טיפול יקר כזה.באולטרסאונד ראו את ההסתיידות והדלקת.מקווה לעזרתך.

הטיפול היעיל בכאבים בכתף עקב הסתיידות בגידי השרוול המסובב הוא זריקה מקומית של סטרואיד ואם זה לא עוזר ע"י טיפול ניתוחי בגישה ארטרוסקופית. ניתן לקרוא על כך באתר dr-rosenberg.co.il

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק