שלום דוקטור עזרה

דיון מתוך פורום  התמכרות

27/09/2012 | 11:18 | מאת: איזו

שלום דק אני יושב עם אחי שרושם את ההודעה כי אני לא יודע לרשום אני עד לפני שנה היתי מכור להרואין קוק קריסטל כל מה שירגיע לי את הקריז אהבתי היתי משתמש בסמים קשים 20 שנה בחיים לא הזרקתי לפני שנה נכנסתי לתוכנית טיפול עם קלונקס אסיבל שמעכתי והרחתי אותם שזה מרגיע ואף פעם לא הפסקתי עם הגראס חשיש לפני שלוש חודש גיליתי את הנייס גאי עכשיו אני לא עושה כלום חוץ מקלונקס אסיבל ונייס והנייס דופק וממכר איך אני נגמל ממנו?

02/10/2012 | 13:59 | מאת: אינה ארצי

איזו שלום, הקוקטייל שלך בעייתי גם לשימוש וגם לגמילה. אתה צריך לעבור גמילה במקום עם טיפול וליווי רפואי שמתמחה בהתמכרויות.

01/11/2012 | 22:11 | מאת: נילי

הנייס זה חצי צרה לעומת החומר, לפחות אפשר לקום בבוקר בלי קריז הבעיה זה הקלונקס שזה חרא כמו חומר..בהצלחה תהיה חזק

מנהל פורום התמכרות