מכורה לאוכל בהחלמה, מכורה לקניות חסרת אונים...

דיון מתוך פורום  התמכרות

21/07/2012 | 10:22 | מאת: חני

בוקר טוב ושבת שלום! אני כבר למעלה משמונה שנים בתוכנית גמילה מאוכל וירדתי יפה במשקל. אני מכורה לקניות בצורה אובססיבית ביותר, ולאחרונה גם גיליתי את עולם הקניות באינטרנט. מרגישה שקשה לי להתמודד גם וגם, מרגישה שמפצה עצמי בקניות על היעדר האוכל שאני אוהבת... כרגע בהימנעות גם מסוכריות... בגלל אכילה כפייתית שלהם... חסברת אונים מול ההתמודדות גם וגם אך חייבת להיגמל מקניות!!!!!!! משתדלת לא להגיע לקניונים, מתאפקת לא לקנות, אבל קשששששה לי מאד. גרה בחיפה, יודעת שיש קבוצות תמיכה בחדרה ובתל אביב, מחפשת קבוצה בחיפה, חסרת אונים ומחפשת פיתרון..... תודה!!!!!

24/07/2012 | 07:49 | מאת: אינה ארצי

חני שלום. ראשית את עושה חיל בהתמודדות שלך לבד עם בעיה עצומה. אנני יודעת על קבוצה בחיפה, אנסה לבדוק. בהצלחה

24/07/2012 | 19:47 | מאת: חני

תודה רבה, מחכה בציפייה.... חסרת אונים לחלוטין....

מנהל פורום התמכרות