תופעות לוואי של גמילה מעישון

דיון מתוך פורום  התמכרות

30/05/2012 | 14:59 | מאת: לאנה

שלום רב, אני הפסקתי לעשן בבת אחת בנובמבר שנה שעברה. זה קרה אחרי שהרופאים הודיעו לי שהסרטן שלי מסוג TCC הוא הסיבה הישירה לגידולים מסוג זה. אחרי ארבעים שנה הפסקתי בבת אחת ללא שום טיפול קבוצתי. עד לאחרונה לא היתה לי איזושהי בעיה עם זה. אבל לאחרונה אני מרגישה כאבים בקיבה ובעיקר צורך לאכול ובעיקר באמצע הלילה, מה שגורם לי להתעורר. לפעמים אני מרגישה צורך להקיא (ולא מקיאה). אני חושבת שאולי זה תופעת לוואי של הפסקת העישון ולא משהו שקשור לניתוח שעברתי בעקבות הגידול. כיצד ניתן להקל על זה? זה קורה גם במשך היום, אבל פחות דרסטי. בתודה מראש, לאנה

30/05/2012 | 22:49 | מאת: אינה ארצי

לאנה - בהצלחה במאבקך הקשה. אני ממליצה להיוועץ ברופא שלך ולבדוק יחד איתו את הדברים. יישר כוח והמון בריאות.

31/05/2012 | 08:28 | מאת: לאנה

מנהל פורום התמכרות