מה עושים

דיון מתוך פורום  התמכרות

09/08/2010 | 13:26 | מאת: מתוסכלת

אני במערכת יחסים אינטנסבית כבר שנה עם בחור ששותה אלכוהול כל פעם שאנחנו יוצאים בלי הכרה. פעם בכמה ימים לאחר השתייה הוא מתעצבן לאחר שהוא שותה ואז נרדם והכל בסדר אחת לחודשים ישנה סצנה של אלימות מילולית וכל הנלווה לאותה סצנה כאשר בבוקר הוא לא זוכר או יודע שקרו אי אילו מהדברים איך מטפלים במצב הזה

09/08/2010 | 21:07 | מאת: אינה ארצי

שלום לך, זו שאלה מורכבת. מאוד קשה לענות עליה מבלי לראות את כל התמונה: למי מופנית האלימות, מה תדירות השתייה, האם האלימות קורית היא רק בעקבות השתייה? מה שאני חושבת שיש לו קושי בויסות כעסים, אימפולסיביות,קושי לשלוט בכמות השתיה. באופן כללי, אלכוהול בשלב ראשון מוריד עכבות, משחרר מהגנות, מוציא ללא מסננת של ערכים או מצפון, את מה שקורה מפנים (נכנס יין-יצא סוד). השאלה עד כמה עמוק הקשר בינכם, עד כמה הבחור חשוב לך ועד כמה הוא רואה בהתנהגותו קושי הדורש התייחסות. את יכולה לפרט גם במייל: [email protected]

מנהל פורום התמכרות