הימורי ם

דיון מתוך פורום  התמכרות

29/04/2010 | 15:01 | מאת: הדר

שלום, אחי מכור כבר להימורים. הוא רק בן 21 מעולם לא הרוויח שקל בחייו אך בשנה האחרונה הגיע למצב שהוא חייב סכומים נכבדים למלווים בשוק האפור. הוא ממלא טפסי ווינר בסכומים של מעל 10 אלף ש"ח. כל הסימנים להתמכרות שם: הכחשה וניסיון לשקר שהוא אינו מהמר, הסתרת החובות שלו, עצבות ובתעסקות אובססיבית בתוצאות ההימורים משך כל שעות היממה. לפני מספר חודשים הוא הבטיח שיצא מזה אך בעניינים רק החמירו. האם ניתן לאשפז בכפיה במכון בארץ? אם לא - האם ישנו מכון המטפל טיפול אינטסיבי? (ולא פגישה אחת בשבוע כפי שנאמר לנו במקום אחד אותו בדקנו) תודה,

30/04/2010 | 16:43 | מאת: אינה ארצי

הדר שלום, נראה לי כי את צודקת- על פניו זה נרראה כהתמכרות. אין אשפוז בכפיה ומניסיוני טיפול בכפיה אינו יעיל. סביר להניח שהמקום שבדקתם הינו עמותת אפשר, שהנם מקצועים ביותר בתחום, יש גם קהילות טיפוליות ואני חושבת שבשל גילו הצעיר אפשר וכדאי לבדוק "רטורנו" המיועדת לאוכלוסיה של מכורים צעירים. אם תצטרכו פרטים נוספים אני כאן.

מנהל פורום התמכרות