התמכרות להימורים

דיון מתוך פורום  התמכרות

09/03/2014 | 15:05 | מאת: אבי

שלום רב אני חדשה בפורום, אחיין שלי בן 25 ומכור להימורים ( ויינר וכדומה ) הוא נמצא בחובות ולקח הלוואות בשוק האפור, מצב שבו כל בני המשפחה נמצאים במצוקה , ומנסים לגייס כספים כדי לסגור חובות. הוא נמצא בתהליך ההרס הזה כשנתיים , אבל כעת סכומים מתחילים לגדול. הבחור לא עובד , עושה מניפולציות כדי שההורים יסגרו לו את החוב. השאלה שלי מה ניתן לעשות.... המשפחה במצוקה, מכיוון שלא ניתן לסגור אותו במקום מסוים, והוא מתנגד לגמילה , לדעתו אין לו בעיה נא עזרתך, תודה מראש

26/03/2014 | 12:10 | מאת: אינה ארצי

שלום אבי. התמכרות להימורים גורמת לאנשים להפוך למניפולטיביים, לשקרנים. מי שנפגע בדרך כלל זה לא המכור לבדו, אלא כל הסביבה הקרובה. הפגיעה נגרמת לא מהימור או ההפסד אלא מהשקרים, חוסר אמון, מניפולציות וכל זה כדי להזין את הפנטזיה שמקוננת למכור בראש. מאוד קשה להתווכח עם הפנטזיה, אשליה, הכחשה... חשוב לעבוד עם משפחה ולאלץ את המכור להפסיק עם ההתנהגות.

מנהל פורום התמכרות