מכורה לאוכל וסקס

דיון מתוך פורום  התמכרות

14/09/2013 | 20:02 | מאת: בת 20

המשקל שלי לא מפסיק להעסיק אותי. אני חשה רגשות אשם כשהבטן שלי מלאה ואני מתחילה להשתגע. אני לא מפסיקה לגעת בה ולהסתכל במראה לבדוק אם השמנתי.. אז אני צמה כמה שאני יכולה ואז אני מקבלת בולמוס מנסה להקיא, מצליחה/לא ואז צמה שוב. מה שנשכיח את התחושות האיומות האלה זה גברים וסקס..שגבר נותן לי טיפה יחס אני מיד מרכישה טוב ואז משדרת סקס. אני לא מצליחה להעביר יום בלי גבר ולפעמים יותר ואחר כך אני מרגישה נורא עם עצמי..או שאני מרעיבה את עצמי או שמרוב תסכול אני בולסת בלי הכרה ואז מקבלת עוד יותר תחושות אשם ושוב מנסה להקיא.. ומגיע שוב ערב אני מוודאת שהבטן שלי ריקה ואני יוצאת לחפש סטוץ לא משנה מי לא משנה מה לא משנה איך.. זה הדבר היחידי שמעסיק אותי כל היום מלבד שינה (בדכ בעזרת כדורים) אני לא מצליחה לחיות חיים נורמליים (ואני רוצה כל כך) וזה הורס אותי... רע לי...אין לי מציאות יותר אין לי חיים...אני לא יודעת מה לעשות...

28/09/2013 | 18:21 | מאת: אינה ארצי

שלום לך. אני חושבת שאת זקוקה לעזרה. כדאי להגיע למסגרת טיפולית מתאימה. דברי איתי 0524777174 בהצלחה

מנהל פורום התמכרות