ניתוח גלאוקומה וקטרקט משולב

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

28/07/2016 | 11:12 | מאת: רונית

שלום רב, אבי הופנה לניתוח משולב אבל מבירורים אני לא מצליחה לאתר מומחים לניתוחים אלה. האם זהו ניתוח שכיח ויש מספיק ניסיון בביצועו? אשמח להמלצות על רופאים מומחים במגזר הפרטי והציבורי. תודה

28/02/2017 | 10:02 | מאת: גרמאו

עברתי ניתוח בעין קטרקט לפני 6 חודשים במהלך הניתוח נפגע קרנית עקב כך לא רואה בעין זו מחכה להשתלת קרנית מחלה שאני סובל גלוקומה שנים רבות עכשיו בעין השניה הנחשבת יחסית בריאה עולה לחץ 40 בטיפול תרופתי ירד עד 20 כרגע מצעים לי ניתוח קטרקט וגל וקומה משולב אני פוחד לאבד את העין זו מה כדי לי אני רוצה הצעה

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות