ניתוח קטרקט במקרה של גלאוקומה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

03/05/2016 | 10:46 | מאת: דב

אני חולה בגלאוקומה צרת זווית שכתוצאה ממנה איבדתי את הראייה בעין שמאל. בשנים האחרונות התפתח לחץ תוך עיני גבוה גם בעין ימין שטופל ע"י ניתוח ואח"כ גם ע"י טיפולי לייזר. כיום שדה הראייה שלי הוא מרכזי ומצומצם ביותר, בנוסף לכך לאחרונה התפתח בעין זו קטרקט שהבשיל במידה כזאת שגורמת לי לקשיים חמורים בראייה המצומצמת שנותרה לי. האם ניתן במצבי לעבור ניתוח קטרקט ומה הם הסיכונים?

דב שלום רב, בהחלט ניתן לעבור ניתוח קטרקט גם במצבך במידה והקטרקט פוגם באיכות החיים שלך. יש לבדוק אותך כדי לתת הערכה מפורטת על מידת היתרונות מול הסיכונים. בידיים מנוסות ומיומנות ואצל מנתח בעל ניסיון עם מקרים אלו ההצלחה גבוהה ביותר.

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות