מכשיר icare והמלצה על רופא

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

06/04/2016 | 22:09 | מאת: דנה

שלום רב. מכמה בדיקות שעשיתי, הסתבר שיש לי לחץ 23 בעין שמאל. היו פעמים שבמדידות הלחץ היה תקין. הבנתי שיש מכשר הנקרא ICARE שניתן לשכור ל- 24 שעות ולמדוד בבית את הלחץ התוך עיני בשעות החשובות (מוקדם בבוקר). כיצד אני משיגה מכשיר זה? בנוסף אשמח להמלצה לרופא מומחה בגלקאומה ליגה א'. תודה רבה.

דנה שלום, גם אם הלחץ תקין בחלק מהמדידיות עדיין צריך להתייחס לתוצאה הגבוהה. העובדה שלעיתים הלחץ תקין אינה משפיעה על השיקולים וההחלטה הטיפולית. בדרך כלל אין צורך בicare . יש פרמטרים נוספים שהרופא שלך צריך להשתמש בהם כדי להחליט מה להמליץ לך. בכל אופן אם את מחפשת חוות דעת שניה את יכולה גם לפנות אליי בצהלחה פרופ ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות