לקיחת כדורי סימבלטה- האם יכולי להעלות לחץ תוך עיני

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

27/01/2016 | 12:55 | מאת: אלמוני

שלום רב, אני נמצא במעקב מזה כשנה ע"ר חשש להתפתחות גלאוקומה פיגמנטרית (עד כה בכלל הבדיקות הלחצים התוך עיניים היו תקינים אולם נדרש מעקב). אמור להתחיל לקחת כדורי סימבלטה נגד חרדות /דיכאון וראיתי שהיא אסורה עבור עבור חולי גלקואמה צרת זוית .האם התרופה עלולה לגרום לעליית לחץ תוך עיני גם במקרים נוספים והאם קיימות תרופות בטוחות יותר (אנטי דכאוניות /חרדתיות)בלא השפעה על לחץ תוך עיני ?

לא בדקתי אותך אבל בעקרון מה שאתה מתאר זו לא גלאווקמה עם זוית צרה ולכן לא צריכה להיות בעיה

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות