חשד לגלאוקומה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

26/07/2015 | 08:55 | מאת: דב

רופאה נכבדה שלום, אני גבר בן 53, מרכיב משקפיים מילדות. נמצא במעקב מתמיד אצל רופא עיניים בגלל חשד לגלאוקומה. בדיקת שדה ראיה ובדיקת עובי הקרנית נמצאו תקינות. בבדיקה אחרונה אצל רופא העיניים עלו הממצאים שלהלן: לחץ תוך עיני עד 21 מימין ועד 20 משמאל. קיעורים עד 0.7 מימין ו-0.8 משמאל. בעצב ראיה שמאל התדקקות טמפורלית. מטופל בגלאוטן. האם הממצאים הנ"ל עדיין מעלים חשד לגלאוקומה ? תודה מראש, דב.

דב שלום ממצאים אלו מעלים חשד לגלאוקומה. יש לבדוק עם רופא העיניים שלך כיצד להמשיך עם הטיפול והמעקב. בהצלחה. פרופ ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות