ראיית גלים עם ההודעה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

23/04/2015 | 04:40 | מאת: שלום

אבי בן 80 סובל מגלאוקומה וגם בעיות ברשתית . טופל בהזרקת אוויסטין. והטיפות גלקסקום. הטיפות לא עזרו כך הבנו ללחץ בעין והרופא החליף לפני מספר שבועות לסוג טיפות אחר. קומביגאן וסוג נוסף גולמ....לא זכור השם המלא. הבעיה שהוא רואה פתאום הכל בראיה מעוותת בצורת גלים ופסים. למשך חצי דקה. מהמעט שהצלחנו להבין זה קשור להספקת דם לרשתית. השאלה האם זה מצב דחוף? האם זה קשור לטיפות או ללחץ בעין? היתכן שזה קשור לדמם בכלי דם ברשתית? מה מידת הדחיפות בפניה לרופא?תודה.

קרוב לודאי שמדובר בבעיית רשתית ולא בעיית גלאוקומה. טיפות עיניים להורדת לחץ לא גורמים לראייה מעוותת. אנא פנה למומחה הרשתית שמטפל בו. בריאות שלמה

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות