האם מותר לטוס במצב של גלאוקומה מתקדמת?

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

16/04/2014 | 23:11 | מאת: מירב

פרופסור מלמד שלום, אבי מטופל אצלך ועומד לעבור ניתוח גלאוקומה וקטרקט שבוע הבא. בשלושה חודשים אחרונים יש התדרדרות חמורה בראייה וכמעט ואינו רואה :(. כולי תקווה שהניתוח יצליח לעצור את הלחצים הגבוהים ולשמר את המעט שנותר.. לא הספקנו לשאול אותך האם מותר לטוס במצב כזה של לחצים גבוהים בעיניים . ואם כן , כמה זמן אחרי הניתוח זה יתאפשר. תודה וחג שמח, מירב

17/04/2014 | 07:51 | מאת: פרופ' שלמה מלמד

מירב, במי בדיוק מדובר? יש לי הרבה חולים מנותחים.... אם מדובר בקטרקט וגלאוקומה בדרך כלל מומלץ לא לטוס לפחות שבוע לאחר הניתוח. פרופ מלמד 09-9504340

17/04/2014 | 08:37 | מאת: מירב

מדובר במר. איתן. אנחנו מאד מודאגים בעיקר מהתפקוד היום יומי שנפגע :( מחזיקים אצבעות לניתוח שנקבע ליום שלישי. חג שמח. מירב

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות