הרס עצב הראיה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

02/05/2009 | 21:25 | מאת: נועם

שלום פרופ' מלמד אבא שלי בן 80 סובל מגלאוקומה שגרמה לנזק בעצב הראיה בעין ימין. במקביל יש לו גם קטארקט בשני העיניים. רופא אחד הציע לתקן קטארקט גם בעין ימין מה שעשוי לדבריו להחדיר יותר אור לעין ואולי לשפר את הראיה הזניחה. רופא אחר טוען שחבל על הזמן ואין מה לעשות עם עין ימין. אבא שלי רוצה להתייעץ עם רופא מומחה ושאלתי היא האם יש צורך להביא בדיקות או צילומים או שמא רופא יודע לאבחן בזמן הבדיקה את מצב עצב הראיה בעין החולה. האם נזק לעצב הוא בלתי הפיך? האם קיימים טיפולים חדשניים שיכולים לתקן? תודה ושבוע טוב

03/05/2009 | 20:47 | מאת: פרופ' שלמה מלמד

I amin the ?the USA now Would love to see your father with OR without documents to examine him AND reach a decision Please call 09-9504340 to make an appointment next week. Prof. S. MelaMED

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות