מה ניתן לעשות במקרה של גלאוקומה מתקדמת מאד

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

18/04/2009 | 18:06 | מאת: אורה

בעלי סובל מגלאוקומה כרונית. לאחרונה אמר לו הרופא כי מצב הראיה הוא כדלקמן:בעין אחת הוא רואה 5% ובעין שנייה 10% ואף הוסיף הרופא ואמר איני מבין בכלל איך אתה רואה. שאלתי לגבי המספרים האמורים: מתי יגיע הגרוע מכל- העוורון חס וחלילה? האם ניתן למנוע את רוע הגזירה? וכן האם כך אמור להתבטא רופא בקשר לתמיהתו לגבי הראייה של בעלי? בתודה

20/04/2009 | 08:23 | מאת: פרופ' שלמה מלמד

ggressive" treatment, probably surgery, in order to lower his pressure to the minimum AND save his remaining vision. Prof. S. Melamed Tel. 09-9504340

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות