תרופה שעושה גאוקומה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

10/04/2009 | 22:16 | מאת: סמיון

שלום רב, לאימי בת 84 יש גלאוקומה.באחת הביקורים אצל רופא אורולוג רשמו לה תרופה בשם DETRUSITOL (האורולוג לא יודעה שיש לה גלאוקומה). הרופא מטפל אמר לה שתרופה הזאת עושה גלאוקומה ולכן אסור לה לקחת אותה. רציתי לדעת האם זה מדויק ואם יש עוד תרופות עם השפעה דומה. תודה מראש, שמעון

11/04/2009 | 09:06 | מאת: פרופ' שלמה מלמד

These types of drugs can cause glaucoma in a minority of patients, only when the angle is very narrow. In most cases there is no danger, but I recommend examining the angle (it is called Gonioscopy) before giving the drug. Prof. S. Melamed Tel 09-9504340

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות