לחץ

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

07/04/2009 | 19:37 | מאת: שיי

עקבלחץ שלא יורד למרות הטיפות הומלץ לנתח בלייזר.ברצוני לקבל מידע לגבי הניתוח כמה שאלות: כמה זמן נימשך הניתוח? האם בהרדמה כללית? איזה פעולה עושים? משך ההחלמה וצורת ההחלמה מי הוא הרופא המיומן ביותר בלייזר אצלך במחלקה? האם זה בסל הבריאות ? האם יש כמה סוגי לייזר ?אם כן מה ההבדלים וסליחה על השאלות הרבות ותודה

08/04/2009 | 10:53 | מאת: פרופ' שלמה מלמד

Laser Trabeculoplasty is no surgery. It is a very short procedure, done in a clinic, with no pain OR injections required. It is performed with anasthetics drops only. There are several methods of laser treatment. The new AND most used in the world now is SLT, the "cold" laser, with very minimal energy AND no side effects OR complications It creates a biological effect on the drainmage system in the eye AND works like an effective drug... Prof. S. Melamed Tel # 09-9504340

08/04/2009 | 13:09 | מאת: שיי

תודה, בהמשך לשאלותיי,האם קופת החולים מאשרת ניתוח כזה ? האם עושים זאת בבתי חולים ? איך ההחלמה? האם אפשר לקבל תשובה בעברית? חג שמח

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות