הורנר

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

21/03/2009 | 20:08 | מאת: סיגל

בתחילת השבוע בעקבות כאב עיניים קטן רופאת המשפחה שמה לב ששני האישונים של העיניים לא שווים. היא שלחה אותי לרופא עיניים ששלח אותי למיון עיניים והעניין הסתיים באשפוז במחלקה נוירולוגית ובאבחון של הורנר. סיטי, mri, רנטגן חזה, ובדיקת דופלקס, כולם יצאו תקינים. גם הראייה כרגע לא נפגעה. מה יכולה להיות הסיבה להורנר? האם יכול להיות משהוא שהם מפספסים? (אני בת 22) תודה.

22/03/2009 | 08:33 | מאת: פרופ' שלמה מלמד

There are several possibilities for Horner Syndrome, AND I'm sure your dovctors are looking for that. Any pressure along the sympathetic nerve which goes into the eye can result in Horner. Also, Horner can be "idiopathic" - with no apparent reason, probably due to internal nerve damage. Prof. S. Melamed

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות