השפעתו של הטיפול בvaben

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

27/03/2013 | 15:09 | מאת: נינה

שלום.לאימא שלי אובחן aion בעין אחת לפני מספר שנים.בעין השניה יש ירוד מתקדם והיא מועמדת לניתוח קטרקט בעוד כחודשיים.בנוסף יש לה יובש בעין והיא משתמשת בטיפות רפרש.בעיקבות יובש קיצוני בלשון ובפה הגורם לה לכאבים חזקים,הומלץ לה ע" רופא אף אוזן גרון ביפול ב vaben 1כדור לבליעה פעם ביום.השאלה היא-האם הטיפול ב vaben עלול לגרום לעליית הלחץ התוך עיני ולגרום לגלאוקומה או לנזק אחר?במידה וכן-מה משך הטיפול המותר עד להופעת תופעות הלוואי המזיקות לעיניים?בתודה.

28/03/2013 | 07:11 | מאת: פרופ' שלמה מלמד

אין קשר בין ואבן וגלאוקומה או כל נזק א6חר לעיניים. פרופ. מלמד 09-9504340

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות