בדיקת עיניים

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

27/03/2013 | 13:19 | מאת: רקפת

שלום שמי רקפת ואני בת 44. מספר שנים אני מבצעת בדיקות שגרתיות של לחץ תוך עיני מאחר ולאימי יש את המחלה (גלוקומה). עד היום, ולשמחתי הלחץ שלי הנו תקין. לאחרונה קיבלתי הפנייה לבצע בדיקת סקר יום מהרופא עיניים שלי (לציין שזהו רופא חדש עבורי). שאלתי היא: מאחר ולא ניתן לי הסבר משביע רצון על מהות הבדיקה - למה מיועדת הבדיקה. האם היא הכרחית לאישה בגילי הנמצאת במעקב סדיר וקבוע ??

27/03/2013 | 13:42 | מאת: פרופ' שלמה מלמד

אם בדקת לחצים והם תקינים ומצב עצב הראיה תקין - איני רואה צורך בבדיקות נוספות. פרופ. מלמד 09-9504340

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות