מחלת הגלאוקומה שחליתי בה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

13/06/2008 | 15:27 | מאת: יהודית ברגר

לפני חצי שנה , לאחר שחשתי מעין ערפל בעין ימין, התחוור לי שלקיתי בגלאוקומה, השוק היה גדול, משום שפרט לבעית הערפל לא חשתי דבר, לא היו הפרעות ראיה. רופא העיניים רשם לי 3 סוגי טיפות :Azopt, Alphagen ו- Xalacom , בבדיקה נוספת שהייתי כעבור 3 חודשים, התברר שהלחץ ירד ל-17 , שאלותי: 1.יש לי כל הזמן תחושה של אבק ואי נוחות בעיניים, מה לעשות עם זה 2. כל כמה זמן כדאי לבדוק לחץ תת עיני, כידי לשמור שלא תהיה החמרה? תודה, יהודית

19/06/2008 | 10:45 | מאת: פרופ' שלמה מלמד

התחושות יכולות להיות קשורות לטיפות שאת לוקחת תכיפות בדיקת הלחץ תלויה בחומרת הנזק בעצב הראיה ושדה הראיה

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות