איבחון גלוקומה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

08/02/2009 | 20:07 | מאת: איסי

בבדיקות אצל רופא עיניים נאמר לי שיש לי גלוקומה והתחלתי טיפול תרופתי. לאחר 3חודשים פניתי לרופא מןמחה אחר והוא שלח אותי למכון מור לבדיקת-עינייםואמר שעל פי תוצאות הבדיקה אין לי גלוקומה ,אלא יובש בעיניים,לכן אין צורך בטיפול תרופתי מספיק לשטוף את העינים.הפסקתי לקחת טיפול אך אני חוששת. מה דעתך? תודה

26/02/2009 | 11:12 | מאת: פרופ' שלמה מלמד

I can not tell without examining your eyes.... One has to look for : Pressure, optic nerve status, visual fields, corneal thickness etc. befe making the diagnosis of glaucoma

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות