האם אני מתאים לניתח slt?

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

01/02/2009 | 21:02 | מאת: טיירי יפת

שלום פ' מלמד הניכבד אני סובל מלחץ תוך עיני משנת 1990 עקב ניתוח הפרדה וקרע ברישתית, כתוצאה מפגיעה מרוכב אופניים. אני בן 63 מקבל טיפול מלא במשך כל היממה וגם זה לא ממש עוזר עברתי גם ניתוח אצל פ' טיכו בהדסה. שמעתי את הרצאתך על ה slt וגם הנימקים ממש נכונים למה כדאי לחשוב על הניתוח. לצערי אני מרגיש שבמשך הזמן מצתמצם לישדה הראיה ויתכן שהעצב ניראה טוב אבל עובדה שאני מאבד שטח ראיה. האם אני מתאים לניתוח? תודה מראש טיירי יפת

02/02/2009 | 08:04 | מאת: פרופ' שלמה מלמד

יש צורך לבדוק אותך ולהחליט. אשמח לראותך במרפאה בהרצליה 09-9504340 פרופ. מלמד

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות