הודעת פתיחה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

28/05/2008 | 11:57 | מאת: צוות האתר
גולשים יקרים, אנו שמחים ליידע אתכם על פתיחתו של פורום חדש בתחום של רפואת עיניים: פורום גלאוקומה. גלישה פורייה צוות האתר
03/06/2008 | 14:04 | מאת: אתי

שלום, וברכות על פתיחת הפורום החדש. אמי סובלת מלחץ בעין שמאל- 26 כנראה כתוצאה מאיון או גלאוקומה או שניהם. הומלץ לה לעבור טיפול בלייזר קר. שאלתי היא: מה היתרונות של לייזר קר על חם ולכמה זמן הוא יעיל? הבנתי שאפשר לחזור על הטיפול, אבל האם זה בד"כ נחוץ? מה פחות או יותר עלות של טיפול כזה? בתודה מראש אתי

05/06/2008 | 12:24 | מאת: פרופ' שלמה מלמד

Dear Eti, I just found the way to respond... Can not add too much to what I told you over the phone. It will be wise to examine your mother AND make a decision on the spot, with more explanations if needed... All the best, Prof. S. Melamed

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות