גלוקומה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

22/11/2008 | 20:48 | מאת: ציפי עמרם

מתי יש צורך בלזר כשהלחץ הוא,,,,,,,, אני מרגישה את המוגבלות שלי בעין כשאמרתי לרופא הוא עונה לי שזה גם פסיכולוגי הגילוי הראשון לפני השימוש בטיפות היה 25 עכשו זה ירד ל17 כל כמה זמן כדאי לי ללכת לבדוק את הלחץ תודה רבה

23/11/2008 | 08:29 | מאת: פרופ' שלמה מלמד

As I said, you should be examined by a glaucoma specialist. Evaluation of optic nerve AND visual field are more important than pressure, AND l;aser treatment may be indicated Prof. S. Melamed

21/06/2009 | 12:47 | מאת: ציפי עמרם

שוב אני שואלת כשאני מטפרפת טיפה אחת בדרך כלל נוזלות יותר לתוך העין זה נורא ? כי לשתות 2 גלולות או 1 יש בזה הבדל גדול איך זה עם טיפות?

22/06/2009 | 10:41 | מאת: melamed123

One drop is usually enough!!

19/03/2010 | 23:25 | מאת: ז[ר

רוצה להודות ל פרופסור מלמד על טיפול ליזר בשתי עיניי וכתוצאה מזה שפור בלחץ בשתי העיניים הפחד שלי מגלוקומה פחתה מאוד אני מרגיש שנפלתי בידיים טובות תודה זהבי

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות