לחץ בעין שמאל

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

26/12/2011 | 18:18 | מאת: זהבה

שלום. אני בת 56. מאז שאני מכירה את עצמי אני סובלת הרבה ממיגרנות. בסיטי נאמר לי שהכל תקין (לפני כ-15 שנה), אך אני במעקב אצל נוירולוג מומחה, עי בדיקה שגרתית - שיווי משקל וכו' הכל תקין. בבדיקת עיניים לפני כשנה הכל תקין. ביום חמישי שעבר קיבלתי טיפול מהרופא משפחה לברונכיטיס שהתגלה בבדיקה שביצע, כדורים בשם ROXO. וכבר באותו היום חזרו לי המיגרנות הקשות ולחץ בעין שמאל. ראוי לציין כי לא היה לי הרבה זמן מיגרנות, היות ואני מטופלת בכדור מניעתי שנקרא SLOWW DERALIN 160 מג'. ובשעת התקף אקוטי, כדור בשם זומיג. שני הכדורים האלה לא עזרו לי בכלל בתקופת שתיית האנטיביוטיקה שניתנה לי עי' הרופא לברוניכיט. כאב הגרון הקשה מאוד שהיה לי עבר, השיעולים הרבה פחתו. אך, המיגרנה בלתי ניסבלת כמו פעם, והלחץ בעין שמאל חריף ותקוע שם ללא הפסקה. שאלתי - האם לקבוע תור לניאורולוג ולרופא עיניים כדי לוודא שזה לא גלקואומה (אמא שלי היה לה גלאוקומה) ואח שלי עובר ניתוח בעין שניהם סכרת האם יתכן וזה תורשתי? ראוי לציין שאין לי סכרת. או שהלחץ בעין והמיגרנה שהחלה דווקא באותו היום של התחלת לקיחת האנטיביוטיקה היא הסיבה לכך? אני סובלת ללא הפסקה מלחץ בעין , לחץ מטריד, ופוגע באיכות חיי.אודה אם תענו לי בהקדם האפשרי מה עלי לעשות. תודה.

26/12/2011 | 19:06 | מאת: פרופ' שלמה מלמד

כן. רצוי להבדק על ידי רופא עיניים ונוירולוג פרופ. מלמד 09-9504340

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות