גלוקומה ודלקת עיניים

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

01/12/2011 | 12:12 | מאת: אליק

הייתי אצלך, הבחנת שיש לי גלוקומה,הטיפול קסאלטו טיפה בערב וקןספט טיפה בוקר וטיפה ערב לאחר שבוע קבלתי דלקת עיניים חריפה-ויראלית לדברי הרופא ואני מטופל בתרוצידין 4 טיפות ביום וטיפות רפרש. אני מטפל כבר 7 ימים בדלקת ללא הועיל עדיין. במביל הפסקתי את הקוסופט כי הוא גורם לצריבה מאוד מאוד חזקה בעיניים הדלוקות.מה אתה ממליץ בבקשה

01/12/2011 | 16:18 | מאת: פרופ' שלמה מלמד

ממליץ שתבוא לבדיקה אצלי ביום שני הקרוב אחה"צ. אנא טלפן ל 09-9504340 לקבוע תור. פרופ. מלמד

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות